پوسته فرزند یا CHILD THEME چیست ؟
پوسته فرزند پوسته های مجازی هستند که برای انجام اغلب کارهای خود به پوسته پدر متکی است. طبق جدیدترین نظر سنجی ۸۵ % افراد پوسته اصلی قالب خود را تغییر می دهند و فقط ۳۵ % این افراد از پوسته فرزند یا همان CHILD THEME استفاده می کنند که این موضوع ۲ دلیل عمده دارد.۱- خیلی از افراد نمیدونن پوسته فرزند چی هست؟ ۲- ساختن آن برای افراد سخت است و یا در ساختن آن مشکل دارند. لازم به ذکر است که اگر شما فقط می خواهید تغییرات ساده ای را تنها در CSS پوسته ایجاد کنید نیازی به پوسته فرزند ندارید و این کار را می توان با افزونه یا از طریق پنل قالبتان اگر داشته باشید می توانید انجام دهید. اما اگر می خواهید تغییرات در کد های PHP انجام دهید بهتر است از پوسته فرزند استفاده نمایید.
چرا باید از پوسته فرزند استفاده کنیم ؟
اگر شما پوسته ای را ویرایش می کنید و این پوسته امکان بروزرسانی داشته باشد بعد از بروز شدن تمام تغییرات پاک خواهد شد اما اگر تم فرزند وجود داشته باشد شما می توانید تغییرات را ضمن آپدیت شدن حفظ نمایید.
پوسته فرزند می تواند شروع خوبی برای توسعه و طراحی پوسته هنگامی که تازه شروع به کار کرده اید باشد.
پوسته فرزند می تواند باعث افزایش سرعت در توسعه پوسته شود.
آموزش ساخت پوسته فرزند CHILD THEME :
برای داشتن CHILD THEME باید ابتدا یک پوشه به عنوان مثال با نام CHILD THEME در پوشه THEME وردپرس خودتون ایجاد کنید و بعدش هم نیز باید یک فایل STYLE.CSS داخل این پوشه ایجاد کرده و یک سری موارد دیگر که در صورت نیاز می توانید با ما در ارتباط باشید.
مهمترین نکته در ساخت پوسته فرزند قسمت TEMPLATE است که باید نام پوسته پدر را دقیقا قرار بدهید.در این بخش دقت کنید که به کوچک یا بزرگ بودن حروف حساس است . بعد با استفاده از قسمت توضیحات ما فایل STYLE.CSS پوسته اصلی رو هم اضافه کردیم تا بتوانیم پوسته را در قسمت پوسته ی بخش مدیریت شناسایی کنیم. خب تقریبا همه چی آمادست. حال اگر به بخش پوسته ها برویم میتوانیم پوسته جدید را فعال کنید و می بینید که تمام ویژگی های پوسته پدر را دارا می باشد.حالا مثلا می توانیم فایل FUNCTIONS.PHP را با استفاده از پوسته فرزند ایجاد کنیم و کد های لازم رو براش بنویسیم.
ضمنا شما می توانید فایل هایی را که درپوسته پدر وجود دارد را به اصطلاح OVERWRITE و یا اینکه فایل هایی را که در پوسته پدر وجو ندارند را در تم فرزند ایجاد کنید.
مثلا برای ایجاد یه پوسته وردپرسی جدید برای صفحه ای خاص یا دسته بندی خاص میتوانید اینکار را انجام بدید،شما می تونید مثلا فایل footer.php رو داخل تم فرزند ایجاد کنید و می بینید که به جای فایل footer.php پوسته پدر از این فایل در پوسته استفاده میشه.
لازم به ذکر است که اگر این فایل Function.php را ایجاد کنید OWERWRITE نمی شود و دقیقا قبل از فایل FUNCTION.PHP پوسته پدر برای شما بارگزاری خواهد شد و کد های آن اجرا می شوند.